Izvor: HotSport.rs, 11.Apr.2016, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE DA POGAZI REČ: Teodosić dolazi u Zvezdu

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i jedan od najboljih evropskih košarkaša Miloš Teodosić u utorak i četvrtak ugostiće sa svojim CSKA ekipu za koju navija Crvenu zvezdu.

Dva tima će se sastati u plej-ofu Evrolige, a pobednik ovog dvoboja će da izbori plasman na Fajnal-for koji će sredinom maja biti održan u Berlinu. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
U opširnom intervjuu datom za Sport klub plejmejker CSKA između ostalog je pričao i o kvalitetima crveno-belih.
– Ja sam već pričao nekoliko puta ove sezona da Zvezda igra odličnu košarku i da će daleko dogurati, bio sam u pravu. Zvezda je tim i to odličan tim, u obe faze igre i zaista je teško nekoga izdvojiti. Uostalom, imali su situaciju da u svakom meču iskoči drugi igrač, to je dokaz njihovog timskog duha, objasnio je Teodosić.
POTVRDA: CSKA bez dvojice, možda i trojice prvotimaca napada Zvezdu
Novinar je podsetio Toedosića na njegovu izjavu da će zaigrati za Crvenu zvezdu, a pitanje je glasilo – Šta bi te više približilo crveno-belom dresu, poraz u čevrtfinalnoj seriji upravo od Zvezde ili konačno osvajanje Evrolige ove sezone?
– Ostajem pri toj izjavi i ovi mečevi ne mogu da utiču ovako ili onako na taj moj stav, rekao je Teo ne otkrivši precizno kada bi to moglo da se desi.
ŠOK ZA ZVEZDU: U Moskvi bez jednog od ključnih igrača
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mitrović: Ne odričemo se borbe za fajnal-for

Izvor: Beta, 11.Apr.2016

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je danas da crveno-beli rasterećeno čekaju utakmice četvrtfinala Evrolige protiv moskovskog CSKA, ali je istakao da to ne znači da se odriču borbe za plasman na fajnal-for."Još jedno u nizu 'paklenih' gostovanja. Ovo je prilika da pokažemo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.