Damask i Moskva dogovorili smanjenje prisustva ruske avijacije

Izvor: Vostok.rs, 14.Mar.2016, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Damask i Moskva dogovorili smanjenje prisustva ruske avijacije

Damask i Moskva su se dogovorili da smanje prisustvo ruske avijacije u Siriji, saopštila je pres-služba predsednika Sirije.

Sirija i Rusija su se tokom telefonskog razgovora predsednika Vladimira Putina i Bašara Asada dogovorile da smanje prisustvo ruske avijacije u Siriji, što je povezano sa situacijom na frontu, produžavanjem primirja i nekim uspesima koji je sirijska armija uz podršku ruske avijacije realizovala u borbi protiv terorizma“, piše u saopštenju. 

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Moskva,   Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD najavljuju razgovor Obame i Putina

Izvor: Vostok.rs, 14.Mar.2016

U administraciji SAD ne isključuju mogućnost da u najskorije vreme bude održan razgovor predsednika Baraka Obame s ruskim liderom Vladimirom Putinom o situaciji u Siriji, saopštio je portparol Bele kuće Džoš Ernest. „Ja definitivno ne isključujem to“, rekao je Ernest.. . Čitajte više...

Nastavak na Vostok.rs...

Štajnmajer: Povlačenjem ruske vojske izvšiće se pritisak na Asada

Izvor: Vostok.rs, 14.Mar.2016

Ministar inostranih poslova Nemačke Frank Valter Štajnmajer izjavio je da će povlačenjem ruske avijacije iz Sirije biti izvršen pritisak na sirijskog predsednika Bašara Asada i da će Damask početi ozbiljan politički dijalog na pregovorima u Ženevi.. . Čitajte više na Ruski vazdušni...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.