Atletiko Madrid juri Zorana Tošića

Izvor: Glas javnosti, 18.Apr.2012, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko Madrid juri Zorana Tošića

MOSKVA - Srpski fudbalski reprezentativac Zoran Tošić napustiće ovog leta CSKA iz Moskve i postati član Atletika iz Madrida, prenose danas ruski i engleski mediji.

Španski klub, koji se bori za plasman u Ligu šampiona i za trofej >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u Ligi Evrope, već je poslao prvu ponudu Rusima vrednu sedam miliona evra.

Tošić je u Moskvu stigao 2010. godine posle kratkih epizoda u Mančester Junajtedu i Kelnu, a prethodno je igrao za Banat i Partizan.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 39 utakmica i postigao sedam golova.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Partizan

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atletiko Madrid juri Zorana Tošića

Izvor: Kurir, 18.Apr.2012

MOSKVA - Srpski fudbalski reprezentativac Zoran Tošić napustiće ovog leta CSKA iz Moskve i postati član Atletika iz Madrida, prenose danas ruski i engleski mediji...Španski klub, koji se bori za plasman u Ligu šampiona i za trofej u Ligi Evrope, već je poslao prvu ponudu Rusima vrednu sedam miliona...

Nastavak na Kurir...

Atletiko hoće Bambija

Izvor: NaDlanu.com, 18.Apr.2012

Srpski fudbaler Zoran Tošić napustiće ovog leta CSKA iz Moskve i postati član Atletika iz Madrida, prenose ruski mediji...Španski klub koji se bori za plasman u Ligu šampiona i za trofej u Ligi Evrope poslao je ponudu Rusima vrednu sedam miliona evra.Zoran Tošić je u Moskvu stigao 2010. godine...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.