Izvor: Blic, 06.Jun.2023, 00:06

Američki dvostruki špijun koji je radio za Moskvu pronađen MRTAV U ZATVORU

Američki dvostruki špijun koji je radio za Rusiju, Robert Hansen, poznat i kao jedan od najštetnijih špijuna u istoriji SAD, pronađen je danas mrtav u zatvoru u Denveru u saveznoj državi Kolorado. Kako prenosi BBC, Hansen je bio bivši agent FBI-ja, koji je 1985. započeo svoju ''kriminalnu aktivnost'', kada je počeo da poverljive informacije šalje u Sovjetski Savez.
Pogledaj vesti o: Moskva,   FBI

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Američki dvostruki agent koji je radio za Moskvu pronađen mrtav

Izvor: B92, 06.Jun.2023

Američki dvostruki špijun koji je radio za Rusiju, Robert Hansen, pronađen je mrtav u zatvoru u Denveru u saveznoj državi Kolorado...Kako prenosi Bi-Bi-Si, Hansen je bio bivši agent FBI-ja, a 1985. godine je počeo da poverljive informacije šalje u Sovjetski Savez...Na sajtu FBI-ja se navodi da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.