Španski naturščici u drugom delu Montevidea...

Izvor: S media, 17.Jun.2011, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španski naturščici u drugom delu "Montevidea..."

Ekipa filma „Montevideo, Bog te video“ planira da do 16. jula završi materijal za nastavak priče o fudbalskim junacima iz 1930. godine.

Biće snimljene scene dolaska naših reprezentativaca u Montevideo i njihov susret sa drugačijim svetom i novim ljudima. Na filmskom setu su pored naših glumaca i lokalni glumci kojima su dodeljene sporedne uloge u filmu.

Odgovarajući ambijent na Tenerifama, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << veoma nalik na južnoamerički, odlično je poslužio za snimanje scena koje se događaju u Montevideu, tako da je prvi dan protekao na jednom trgu glavnog grada Santa Kruz de Tenerife čija je arhitektura kao i u glavnom gradu Urugvaja.

I drugi film se realizuje u produkciji kuće Intermedia Netvork, a režija je kao i u prvom filmu poverena Draganu Bjelogrliću.

Bez Sergeja u drugom delu "Montevidea..."

Marija Karan u filmu "Sevdah za Karima"

Severina u potrazi za ocem svog deteta! (VIDEO)

Na snimanju nastavka učestvuju isti glumci koji su tumačili uloge fudbalera u prvom filmu: Miloš Biković(Tirke), Petar Strugar(Moša), Viktor Savić(Milutinac), Andrija Kuzmanović(Jakšić), Aleksandar Radojičić, Uroš Jovčić, Nenad Heraković, Rade Ćosić, Milan Nikitović, Bojan Krivokapić. Njima se u drugom filmu pridružuje i mladi glimac Ivan Zekić u ulozi poznatog fudbalera Ivice Beka. Tu je i trinaestogodišnji dečak Predrag Vasić u ulozi malog Stanoja kao i starije kolege Vojin Ćetković, Nebojša Ilić, Nikola Đuričko, Srđan Todorović i Srđan Timarov.
Pogledaj vesti o: Montevideo

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.