Dodik čestitao pobedu Srpskoj listi: Sada će se lakše braniti srpski nacionalni interesi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2017, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik čestitao pobedu Srpskoj listi: Sada će se lakše braniti srpski nacionalni interesi

Poželeo im je dobar i uspešan rad

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je večeras Srpskoj listi na velikoj pobedi koju je ostvarila na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji i istakao da će to omogućiti lakše ostvarivanje srpskih nacionalnih interesa u pokrajini.

- Mislim da je to važno i da će obezbediti kontinuitet politika koje se koordinišu iz Beograda. U svakom slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lakše će se ostvarivati srpski nacionalni interesi na Kosovu i državna politika na Kosovu- rekao je Dodik.

- Želim da čestitam svima koji su učestvovali u kampanji i poželim im dobar rad- poručio je Dodik.

Srpska lista proglasila je večeras pobedu na lokalnim izborima u svim opštinama sa srpskom većinom na Kosovu i Metohiji.

Lider Srpske liste Goran Rakić rekao je novinarima da je Srpska lista ostvarila ubedljivu pobedu od 80 odsto u svih deset opština sa srpskom većinom na Kosovu i Metohiji.

Rakić je ubedljivo pobedio u trci za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik čestitao Srpskoj listi na velikoj pobedi

Izvor: Blic, 23.Okt.2017, 08:08

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Srpskoj listi na velikoj pobedi koju je ostvarila na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji i istakao da će to omogućiti lakše ostvarivanje srpskih nacionalnih interesa u pokrajini...- Mislim da je to važno i da će obezbediti kontinuitet politika...

Nastavak na Blic...

Dačić čestitao pobedu Srpskoj listi: "Ovo je važan korak ka očuvanju KiM"

Izvor: BKTV News, 23.Okt.2017

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić čestito je ubedljivu pobedu Srpskoj listi, koju je ostvarila na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji i istakao da je ona važan korak ka očuvanju KiM u okvirima Srbije..."Želim da vam čestitam ubedljivu pobedu koju ste ostvarili na lokalnim...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.