MARINA TUCAKOVIĆ NIJE DOŠLA KOD CECE NA SLAVU! Sada je otkriven pravi razlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARINA TUCAKOVIĆ NIJE DOŠLA KOD CECE NA SLAVU! Sada je otkriven pravi razlog

Inače je sve u redu.

Brojne javne ličnosti sinoć su se okupile na slavi kod Cece Ražnatović, ali ovog puta izostala je pevačicina dobra prijateljica Marina Tucaković.

Ceca je sa osmehom dočekivala goste, ali i razgovarala sa pripadnicima medija, a tom prilikom otkrila je da je Marina iz opravdanih, zdravstvenih razloga, morala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da propusti dolazak na njenu slavu Sveti Nikola.

Kako je navela, Marina se Tucaković se oporavlja, a njih dve se redovno viđaju.

- Marina nije u situaciji dugo da sedi na jednom mestu i ja to potpuno razumem. Ona je u fazi oporavka, tako da mi se vidimo privatno pa se ispričamo i provedemo na naš način - rekla je Ceca.

BONUS VIDEO: VIKI MILJKOVIĆ POKAZALA NOVI LUKSUZNI STAN! Terasa veća od spavaće sobe, a tek pogled... (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Slava Sveti Nikola

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.