Izvor: Press, 06.Jul.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađa Delibašić otišla u plavuše! Pevačica totalno promenila imidž, fanovi joj poručili da liči na Madonu! (FOTO)

Slađa je novom frizurom izazvala gomilu pozitivnih komentara svojih obožavalaca
Pevačica Slađa Delibašić se retko odlučuje na to da eksperimentiše sa svojim imidžom, a pogotovo sa bojom kose, pa je svi znamo kao brinetu. Međutim Slađa je ovoga puta rešila da potpuno promeni svoju frizuru.
Đole Đogani otkrio na koju foru je Vesnu odvukao u krevet i da li je u to vreme i dalje bio sa Slađom!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Kosu je vidno skratila i ofarbala u plavo, a na društvenim mrežama se pohvalila novim izgledom i izazvala gomilu komentara svojih fanova.
- Došlo je vreme za malu promenu - napisala je Slađa uz fotografiju. A onda su je pratioci častili gomilom pozitivnih komentara i komplimenata: "Baš ti stoji promena", "Ličiš na Madonu. Zapravo to i jesi, samo naša"...

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.