Izvor: TvojPortal.com, 11.Sep.2011, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljena Zaraza sa Metom Dejmonom

Izvor: Glas Srpske
VENECIJA - Filmski festival "Mostra" u Veneciji, osim revije novih filmova, predstavlja i holivudske zvezde u svom najboljem izdanju, javile su agencije.


Crvenim tepihom na "Mostri" prodefilovale su i publiku ostavile bez daha Monika Beluči, Kejt Vinslet, Madona, Kira Najtli, Salma Hajek....
Pored nezapamćeno mnogo holivudskih zvezda, čije prisustvo "potresa" ovogodišnju "Mostru", >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << pažnja italijanskih i svetskih medija okrenuta je i slavnom reditelju, oskarovcu Stivenu Soderbergu, čiji se film "Zaraza" sa Metom Dejmonom, Marion Kotijar, Kejt Vinslet, Džadom Louom i Gvinet Paltrou premijerno prikazuje na venecijanskom festivalu.
Povod za to što je Soderberg u gro planu nije, međutim, samo novi triler o smrtonosnom virusu, u kojem je okupio glumačke megazvezde, već i obnovljena priča o njegovom povlačenju sa filma, koju je početkom ove godine objavio "Holivud riporter".
Soderberg je dobitnik "Oskara" za režiju "Puteva droge", a sa filmovima "Erin Brokovič" i "Seks, laži i video-trake" bio u najužoj nominaciji za istu nagradu.
{youtube}UwNMGdWyjcc{/youtube}
Triler Stivena Soderberga, koji je na programu "Mostre", govori o smrtonosnom virusu koji ubija za jedan dan. Zvezde filma Met Dejmon i Gvinet Paltrou prošetale su se Venecijom.
Film "Zaraza" prati priču o brzom napredovanju smrtonosnog virusa koji ubija za jedan dan. Kako se epidemija širi, medicinska zajednica u celom svetu pokušava da pronađe lek i nastalu paniku drži pod kontrolom. A panika se širi brže nego sam virus. U isto vreme, obični ljudi se trude da prežive u društvu koje se raspada.
Među ostalim brojnim holivudskim lepoticama koje su svojim prisustvom uveličale festival u Veneciji je i Kira Najtli koja igra u novom filmu Dejvida Kronenberga.
Deo programa "Mostre" je i ekskluzivno predstavljanje dela filma "Dr Rej i đavoli", reditelja Dinka Tucakovića, koji govori o boravku Nikolasa Reja u Beogradu. Film je trebalo u celini da bude prikazan u Veneciji, ali zbog finansijske situacije postprodukcija nije završena.
Monika Beluči
Monika Beluči, jedna od najlepših žena na svetu, u punom sjaju prodefilovala je i pokazala kako se nosi sa svojih 46 godina. Ona promoviše film "Un ete brulant" u kome igra glumicu Angelu koja je u braku sa ljubomornim slikarom Frederikom. Ovo ostvarenje nije oduševilo publiku ni kritiku, ali je mnogima u pamćenju ostala Monikina golišava scena sa početka filma.

filmFilmski festival "Mostra" u Venecijifilm "Zaraza"

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prikazani Noću i Posljednji dan

Izvor: TvojPortal.com, 11.Sep.2011

Izvor: Glas Srpske. VENECIJA - Filmovi "4:44 Poslednji dan na Zemlji" i "Noću" prikazani su u sredu uveče na 68. međunarodnom filmskom festivalu "Mostra" u Veneciji, javile su agencije.. . . Američki režiser Ejbel Ferara opisao je svoj novi film "4:44 Poslednji dan na Zemlji" kao poziv na uzbunu...

Nastavak na TvojPortal.com...

"Zaraza" zaradila 23 miliona dolara! (VIDEO)

Izvor: S media, 12.Sep.2011, 16:32

Posle prvog vikenda prikazivanja, film reditelja Stivena Soderberga „Zaraza” sa Marion Kotijar, Metom Dejmonom, Lorensom Fišburnom, Džad Loom, Kejt VInslet i Gvinet Paltrou zaradio je više od 23 miliona dolara!..Da li je i zaista tako dobar uveriće se i srpski gledaoci, jer u domaće bioskope...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.