Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Jun.2015, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot: Lira Vega – Ničiji Mesec

Beogradski sastav Lira Vega snimio je spot za pesmu „Ničiji Mesec“ koja otvara njihov najnoviji album „Duhovi“ u izdanju Lampshade Media. Spot je sniman tokom dva majska dana u BIGZ-u i dvorištu u režiji Aleksandra Dragičevića. Gostujući gitarista je Robert Telčer (Veliki prezir, Partibrejkersi) dok se u spotu specijalno pojavljuju Džoni Madona, Romana i Bojan ... The post Novi spot: Lira Vega – Ničiji Mesec appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lira Vega objavili spot za “Ničiji Mesec”

Izvor: BalkanRock.com, 16.Jun.2015

Beogradski sastav Lira Vega snimio je spot za pesmu “Ničiji Mesec”koja otvara njihov najnoviji album “Duhovi” u izdanju Lampshade Media...Spot je sniman tokom dva majska dana u BIGZ-u i dvorištu u režiji Aleksandra Dragičevića. Gostujuća gitara na pesmi je Robert Telčer (Veliki Prezir,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.