Lira Vega objavili spot za “Ničiji Mesec”

Izvor: BalkanRock.com, 16.Jun.2015, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lira Vega objavili spot za “Ničiji Mesec”

Beogradski sastav Lira Vega snimio je spot za pesmu “Ničiji Mesec”koja otvara njihov najnoviji album “Duhovi” u izdanju Lampshade Media.

Spot je sniman tokom dva majska dana u BIGZ-u i dvorištu u režiji Aleksandra Dragičevića. Gostujuća gitara na pesmi je Robert Telčer (Veliki Prezir, Partibrejkersi) dok se u spotu specijalno pojavljuju Džoni Madona, Romana Slačala >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i Bojan Slačala.

Lira Vega je svoj treći studijski album “Duhovi” objavio u maju. Svih jedanaest pesama zasnovano je na elektronskoj matrici, uslovljenoj težnjom benda za apsolutnom pokretljivošću i minimizovanjem neophodnih resursa, a stare ljubitelje benda obradovaće konstante u vidu prepoznatljivog Zojinog glasa i nepogrešivog zvuka Vlacine gitare. Album “Duhovi” možete preslušati na Deezeru.

Ovaj bend prepoznatljivog muzičkog izraza, počeo je sa radom 1998. godine u pozorišnoj trupi beogradske umetnice Ljudmile Stratimirović “Pozorište šešira” i od tada je aktivno prisutan na našoj alternativnoj sceni. Grupu Lira Vega danas čine Zoja Borovčanin i Vladimir Đorđević, članovi benda od osnivanja, a svesrdnu pomoć na koncertima pruža Pavle Stašić.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.