Novi medijski rat? Sindi Loper otvoreno i oštro o Madoni

Izvor: B92, 27.Jan.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi medijski rat? Sindi Loper otvoreno i oštro o Madoni

Pop ikona, pevačica Sindi Loper govorila je o Madoninom kontroverznom govoru povodom ”Ženskog marša” koji se održao u Vašingtonu prošle nedelje.

Sindi Loper bila je jedna od kontroverznijih ličnosti u svetu muzike 80-tih. Poznata po ekscentričnom stilu oblačenja i moćnom glasu, osvajala je srca ljubitelja muzike širom sveta, a vrlo je uticajna i danas.

Naime, beskrajno simpatična pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je gostovala u emisiji “Watch What Happens Live”, gde je govorila o dešavanjima u Americi. U emisiji se pričalo i o Madoninoj izjavi da će Belu kuću dići u vazduh.

“Ne mislim da je postigla cilj jer bes nije bolji od davanja objašnjenja ili pokazivanja humanosti. To je ono što otvara ljudske umove. Kada želite da promenite ljudski um, onda im dajte neku priču koja pije vodu”, izjavila je pevačica.

S druge strane, pop ikona je navela da je glumica Skarlet Džonson na pametan i elokventan način podelila priču sa ljudima na "Ženskom maršu".

“Vikanje samo udaljuje ljude. To nije način na koji bi ljudska bića trebalo da komuniciraju, taj način komunikacije ne dopire ni do koga”, rekla je pevačica.
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.