NIJE ZA MALOLETNA LICA OVIH 13 SEKUNDI Bizarni snimak Madone (64) zgrozio fanove - sumnja se da je pod DEJSTVOM NARKOTIKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 19:48

"NIJE ZA MALOLETNA LICA OVIH 13 SEKUNDI" Bizarni snimak Madone (64) zgrozio fanove - sumnja se da je pod DEJSTVOM NARKOTIKA!

Svi se pitaju samo jedno!

Bizarni snimak sa TikTok-a naveo je Madonine pratioce na pomenutoj društvenoj mreži da se zapitaju da li je sa pop ikonom sve u redu.

Čuvena šezdesetčetvorogodišnja zvezda objavila je video na kome su njeni gestovi i izgled ukazivali na to da pevačica izgleda konzurima marihuanu.

Snimak od 13 sekundi izazvao je masovnu zabrinustost među obožaveteljima pop zvezde, ali i užasnutost.

- Neću lagati, ovo me >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogo preplašilo!   /  Da li se osećaš dobro?   /   Ženo, obuzdaj se!   /   Droga će joj doći glave!   /   Užasno izgledaš!   /   Molim se za tvoj spas   /   Ovih 13 sekundi nije za maloletna lica  - samo su neki od komentara na račun viđenog.

Madona se crvenih očiju, naduvanog lica, neartikulisanih pokreta pućila u objektiv kamere dok se u pozadini čuo njen veliki hit "Frozen".

♬ original sound - madonna

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.