Madona se pohvalila decom na Instagramu: Ja sam najsrećnija mama na svetu!

Izvor: Svet, 11.Maj.2015, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona se pohvalila decom na Instagramu: Ja sam najsrećnija mama na svetu!

Nesklona javnim izlivima majčinske ljubavi, Madona je ovog puta iznenadila obožavaoce pohvalivši se koliko je i kako njeno četvoro dece čini srećnom.
Navikli na njena provokativna izdanja, izjave, nastupe, mnogi su ostali iznenađeni Madoninim “nežnim izdanjem” juče, na Dan majki. Na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija svoje četvoro dece Lurd Marije, Roka, Dejvida i Mersi, a koju je potpisala “Najsrećnija mama na svetu“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Kad je u pitanju vaspitanje dece, pevačica nikad nije krila da kao majka “trenira strogoću”, ali s godinama je postala popustljivija posebno kad je osamnaestogodišnja ćerka u pitanju.

Lurd govorim kako je u životu važno donositi mudre odluke, posebno kad su droga i alkohol u pitanju. Ne branim joj da proba, svi smo probali, ali učim je da je oprez najvažniji”, kaže Madona.
Četrnaestogodišnji sin Roko od majke je nasledio ljubav prema muzici, plesu i iščašenom modnom izražaju, što Madona sve više ističe. Svoju usvojenu decu Dejvida i Mersi nazvala je “životnim blagoslovom“.

 

 

Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Madona se pohvalila decom na Instagramu: Ja sam najsrećnija mama na svetu!

Izvor: Scandal.rs, 11.Maj.2015

Nesklona javnim izlivima majčinske ljubavi, Madona je ovog puta iznenadila obožavaoce pohvalivši se koliko je i kako njeno četvoro dece čini srećnom...Navikli na njena provokativna izdanja, izjave, nastupe, mnogi su ostali iznenađeni Madoninim “nežnim izdanjem” juče, na Dan majki. Na svom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.