Madona prvi put pokazala kako se oporavlja nakon infekcije: Mogu barem malo da zaplešem VIDEO

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 09:03

Madona prvi put pokazala kako se oporavlja nakon infekcije: "Mogu barem malo da zaplešem" VIDEO

Madona je pre mesec dana završila u bolnici zbog teške infekcije, zbog čega je odložila turneju.

Ova 64-godišnja pevačica sada se oporavlja kod kuće, a tim je povodom na Instagramu objavila video u kojem pleše i obožavateljima pokazala da se dobro oseća.

"Osećam se kao najsrećnija zvezda na svetu jer mogu pokrenuti svoje telo i barem malo da zaplešem. Hvala svim mojim obožavateljima i prijateljima. I vi ste moje srećne zvezde", napisala je uz objavu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dodala je kako ujedno slavi i 40 godina od izlaska svog prvog albuma.

Pratioci su joj u komentarima poručili da je "nezaustavljiva" i "nepobediva".

Podsećamo, Madona je krajem juna završila na intenzivnoj njezi, gde je bila intubirana. Njen dugogodišnji menadžer objavio je tada na Instagramu da je Madona "razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do nekoliko dana boravka na intenzivnoj njezi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Madona objavila prvi snimak nakon izlaska iz bolnice (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2023

Madona je juče proslavila 40. godišnjicu svog prvog albuma.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.