Madona na protestima: Uvek je bila na pravoj strani istorije

Izvor: B92, 07.Jun.2020, 15:31

Madona na protestima: "Uvek je bila na pravoj strani istorije"

Američka pevačica Madona pridružila se protestima u Londonu pod parolom "Životi crnaca su važni", a nakon smrti Afroamerikanca Džordža Flojda nakon brutalnog privođenja u SAD.

Madona se tako pridružila drugim slavnim ličnostima među kojima su bili bivši teniser Boris Beker i britanski bokser Entoni Džošua.

Nosila je crnu majcu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa natpisom "Životi crnaca su važni" i velike tamne naočare, kako ne bi bila upadljiva među demonstrantima, prenosi Dejli mejl.

Obožavaoci su na Tviteru podelili fotografije 61-godišnje zvezde, ističući da je ona "uvek bila na pravoj strani istorije".

Na društvenim mrežama objavljeni su i video snimci na kojima ona uzvikuje "Nema pravde, nema mira". Legendarna pevačica prošetala je ulicama Londona uprkos povredi kolena od kje se oporavlja još od oktobra prošle godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.