MADONA OSTAVILA DEČKA ZBOG KABALE

Izvor: Kurir, 08.Maj.2011, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MADONA OSTAVILA DEČKA ZBOG KABALE

LONDON - Američka pop diva Madona navodno je raskinula sa dečkom Brahimom Zajbatom zbog sukoba oko njihovih verskih ubeđenja, preneli su danas britanski tabloidi

LONDON - Američka pop diva Madona navodno je raskinula sa dečkom Brahimom Zajbatom zbog sukoba oko njihovih verskih ubeđenja, preneli su danas britanski tabloidi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Madona (52) je okončala devetomesečnu vezu sa 24-godišnjim plesačem nakon što ga je njegova muslimanska porodica upozorila da ne pristupi kabali, koju pevačica praktikuje.

Zajbatov prijatelj potvrdio je da Brahim više nije sa Madonom.

"On i Madona više nisu zajedno. On je veoma srećan", rekao je prijatelj.

Drugi izvor blizak plesaču pojasnio je da je Zajbatova porodica insistirala da se on pridržava muslimanskih verovanja i da batali kabalu.

Madonin portparol odbio je da komentariše pisanja medija.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.