Kraljica se vratila: Pogledaj ceo Madonin nastup na Super Bowlu

Izvor: NaDlanu.com, 06.Feb.2012, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljica se vratila: Pogledaj ceo Madonin nastup na "Super Bowlu"

Na poluvremenu finala nacionalne lige u američkom fudbalu - čuvenom "Super Bowlu" nastupila je Madona, kojoj su u predstavljanju nove pesme pomogle M.I.A. i Niki Minaž. Pogledaj ceo "Kraljičin" nastup!

Madona (53), koju fanovi, ali i oni koji to nisu zovu "Kraljicom popa", posle duže vremena nastupila je u live prenosu na televiziji, na najvećem američkom sportskom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << događaju - finalu lige u američkom fudbalu "Super Bowl", na "Lucas Oil Stadiumu" u Indijanapolisu. POGLEDAJ FOTOGALERIJU: Džajantsi osvojili SuperboulKao što ćete videti u trinaestominutnom video klipu koji sledi, Madona je na nastupu pred punim stadionom i milionima gledalaca ispred malih ekrana izvela miks sledećih svojih hitova - "Vogue", "Music", "Party Rock Anthem/Sexy and I Know It", "Give Me All Your Luvin’" i "Like a Prayer".Bio je to jedan vrlo uglađen, osmišljen šou bez previše emocija, koji nije razočarao, iako je jasno da Madona mora što pre da po ko zna koji put "ponovo izmisli sebe". Izbor da nastupi baš na ovom najmasovnijem i najkomercijalnijem sportskom događaju u SAD, svakako nije slučajnost. Na vatrenom dugonajavljivanom nastupu, koji bez sumnje možemo nazvati "Kraljica se vratila", Madona je premijerno izvela svoj novi singl (čiji spot nas i nije baš previše oduševio) "Give Me All Your Luvin’", u čemu su joj pomogle "pop princeze" Niki Minaž i M.I.A.. POGLEDAJ: Madonin novi spot za pesmu "Give Me All Your Luvin'"Na poluvremenu, pored "Kraljice Madone", nastupili su i LMFAO i Cee Lo Green.Madonin nastup na poluvremenu "Super Bowla"

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.