I kraljice padaju pa tako i Madona tokom nastupa!

Izvor: Prva.rs, 26.Feb.2015, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I kraljice padaju pa tako i Madona tokom nastupa!

Svečanost dodele nagrada BRIT Awards 2015. u sjedu u londonskoj O2 Areni zasenila je Madona, ali ovoga puta nije to napravila golotinjom ili novom pesmom. "Spektakularno" je pala s pozornice dok je pevala pesmu "Living For Love".
Kraljica popa zaboravila je da odveže crni dugačak plašt koji su plesači trebali da strgnu s nje kao deo koreografije. Kada ju je plesač povukao za plašt Madonna pala s bine i to niz tri stepenice. Nakon pada trebala joj je ceo minut da se sabere i >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << nastavi da peva.
Njen pad iz publike su zastrašeno gledale Tejlor Svift (25) i Karlie Klos (22).
Madoni je to bio prvi put za 20 godina da nastupa na dodeli BRIT Awardsa i izvori bliski pevačici kažu da je jako razočarana zbog nezgode. Uložila je mnogo truda u taj nastup, vežbala je danonoćno jer je htela da publici priuštiti šou o kojem će danima pričati i tvitovati.
U tome je i uspela, ali svi tvituju o nenom padu. Neki komentarišu da je ostarila i da treba da ode u penziju, dok je drugi brane i govore da je pravi profesionalac jer je nastavila da nastupa kao da se ništa nije dogodilo.
Tako je Pirs Morgan napisao "Zovite hitnu pomoć za bakicu".
"Moj divan Armanijev plašt je bio zavezan prejako. Ali ništa me ne može zaustaviti", brani se Madonna na Tviteru.
A kako je pad izgledao pogledajte u videu:

Izvor: 24sata.hr
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Padovi na bini – Madona nije jedina

Izvor: Svet, 26.Feb.2015

Madona se tokom nastupa na dodeli BRIT nagrada spotakla na sopstveni ogrtač i spektakularno pala sa bine niz stepenice. Ipak, kao prava zvezda Madona je nastavila da peva nakon pada i trijumfalno završila svoj nastup.. . Ona se oglasila nakon dodele na svom Instagram profilu, rekavši da je njen ogrtač...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.