Padovi na bini – Madona nije jedina

Izvor: Svet, 26.Feb.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Padovi na bini – Madona nije jedina

Madona se tokom nastupa na dodeli BRIT nagrada spotakla na sopstveni ogrtač i spektakularno pala sa bine niz stepenice. Ipak, kao prava zvezda Madona je nastavila da peva nakon pada i trijumfalno završila svoj nastup.

Ona se oglasila nakon dodele na svom Instagram profilu, rekavši da je njen ogrtač bio prečvrsto zakačen, kao i da je ona sada dobro.
Kombinacija kostima, različite tehničke opreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na sceni, kao i klizavih podova često dovede do nezgoda tokom nastupa, koje se mogu desiti i najboljima. Pogledajte u nastavku neke od najzapamćenijih padova na bini – od One Direction do Lejdi Gage Gage i Kanje Vesta:
Bijonse

Selena Gomez

Igi Azalea

Lady Gaga

Kanje Vest

Izvor: Mtv
Foto: Tanjug/AP

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.