Francuska ultradesnica protiv Madone

Izvor: B92, 15.Jul.2012, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska ultradesnica protiv Madone

Francuska stranka ekstremne desnice Nacionalni front (FN) namerava da podnese tužbu protiv Madone nakon što je pop diva na svom jučerašnjem koncertu u Parizu prikazala video snimak na kome je liderka FN Marin Le Pen predstavljena sa kukastim krstom na čelu.

Kako prenose francuski mediji, video snimak, koji je u nekoliko navrata prikazivan u okviru Madonine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svetske turneje, izazvao je žestoke reakcije stranke koja je odlučila da tuži Madonu za uvredu.

Od kada je od oca Žan-Mari Le Pena prošle godine preuzela čelnu poziciju u FN, Marin Le Pen se trudi da promeni imidž stranke koja važi za rasističku i antisemitsku organizaciju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nacionalni front će tužiti Madonu

Izvor: NaDlanu.com, 15.Jul.2012

Francuska desničarska partija Nacionalni front planira da podnese žalbu protiv Madone, pošto je američka pevačica na koncertu u Parizu prikazala fotografiju liderke te stranke Marin Le Pen sa svastikom na čelu...Video snimak sa tom fotografijom prikazivan je i na drugim koncertima u okviru turneje...

Nastavak na NaDlanu.com...

Francuska ultradesnica tuži Madonu

Izvor: Blic, 16.Jul.2012, 01:00

Francuska stranka ekstremne desnice Nacionalni front (FN) namerava da podnese tužbu protiv Madone nakon što je pop diva na svom jučerašnjem koncertu u Parizu prikazala video snimak na kome je liderka FN Marin Le Pen predstavljena sa kukastim krstom na čelu. Madona nije promenila sporni video sa...

Nastavak na Blic...

Madonnu tuži Francuski Nacionalni front zbog svastike

Izvor: Popboks, 16.Jul.2012

Francuski Nacionalni front tužiće Madonnu zbog prikazivanja fotografije predvodnice ove francuske partije, Marine Le Pen sa svastikom na čelu u videu tokom turneje ove pevačice.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.