ČIK POGODI KO SAM Evo kako izgledaju učesnici u novoj epizodi TLZP (FOTKE)

Izvor: 24sata, 13.Dec.2014, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČIK POGODI KO SAM Evo kako izgledaju učesnici u novoj epizodi TLZP (FOTKE)

Bliži se finale muzičkog šoua "Tvoje lice zvuči poznato", a u nedelju će se takmičari naći u ulogama Majkla Džeksona, Madone, Šakire, Cuneta Gojkovića... Evo kako će to izgledati.

Jelena Gavrilović na scenu TLZP doneće "moon walk" jer će imitirati Majkla Džeksona, Tanja Savić će se predstaviti kao Madona, a posebno će biti zanimljiv nastup Ivana Jevtovića i Čipija, koji će nam udruženim snagama >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << dočarati "Rocky Horror Picture Show" (ko je gledao film, zna zašto).

Bane kao Dino Merlin, foto PRVA TV

Bane Mojićević biće u ulozi Dina Merlina, dok će Neda Ukraden imitirati Kseniju Cicvarić.

Keba isti Cune, foto PRVA TV

Ove nedelje Keba je na svom terenu pa će se publici predstaviti u ulozi Cuneta Gojkovića, a Nenad Okanović će na scenu TLZP izaći kao Čarli Čaplin.

Katarina kao Šakira, foto PRVA TV

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.