Keba: Štelujemo glasanje za TLZP, ali malo

Izvor: Svet, 13.Dec.2014, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keba: Štelujemo glasanje za TLZP, ali malo

U iščekivanju sledeće epizode šoua “Tvoje lice zvuči poznato”, pozvali smo Dragana Kojića Kebu da nam ispriča kako ide “skidanje” Ledi Gage, ali nam đavo ne dade mira pa ga priupitasmo da li ima štele prilikom glasanja. A on, iskren kakav jeste, ni pet, ni šest, nego:
„Pa naravno da se pomalo međusobno dogovaramo ko će kome dati pet poena. Na primer, ja sam Tanji Savić dao, a ona meni… I tako, uvek je neko s nekim bliži.“
Ko će kome biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << blizak u sledećoj emisji, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno: Keba će imati najteži zadatak da se transformiše i glasom i stasom. Pretpostavljamo da će čak i brčića morati da se reši, budući da je Gaga – ćosava.
A pritom ga u veliko iskušenje baca i činjenica da nema vremena za vežbanje.
„Nemam pojma kako ću ja to izvesti i da li ću uopšte uspeti. Baš je mene zakačilo da imitiram Ledi Gagu, bre… I kad je trebalo da vežbam, bio sam u Nemačkoj… Videćemo kako će sve ispasti, dosad sam nekako i gurao, ali ovo je baš težak ispit. Verujem da ću biti smešan, ali neka, pa ovaj šou i jeste namenjen da se ljudi nasmeju i dopuste sebi malo razbibrige, zar ne“, zaključuje Keba, uz konstataciju da na snimanjima vlada prava drugarska atmosfera, koju i gledaoci mogu da vide preko malih ekrana.
U vezi sa prošlonedeljnom epoizodom emisije “Tvoje lice zvuči poznato”, kada je  imao je specifičnu koreografiju, gde je u bazenu sa vodom đuskao sa otvorenim kišobranom, Keba je otrkio jednu zanimljivost. Nakon nastupa, požalio se da je čuo da otvoren kišobran donosi veliku nesreću. U početku nije verovao, a onda je otkrio da kad je prvi put otvorio kišobran na probi, saznao je da je Breni umrla majka, a drugi put se rasekao. Ne sumnjamo da Keba više neće otvarati kišobrane u zatvorenom prostoru.
Autor: Milan Milošević, Luka Melentijević, Life Content
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.