Izvor: Luftika.rs, 17.Maj.2021, 19:03

67-godišnja Madona iz kraljice popa pretvara se u vanzemaljca u mrežastim čarapama

Legendarna pop pevačoca Madona privodi kraju snimanje novog albuma “Madame X” i veću vremena provodi u studiju.
Iako je zauzeta poslom, kratke trenutke predaha 62-godišnja kraljica popa koristi kako bi pratiocima na društvenim mrežama predstavila svoj novi provokativni izgled.
Madona je poslednjih dana na Instagramu bila vrlo aktivna, ali njen najnoviji izgled izazvao je prilično podeljene reakcije kod fanova.
Jedni hvale njen ‘mladoliki’ izgled, dok drugi ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da se pomire sa ekstremnim estetskim korekcijama kojima se pevačica podvrgla.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Madonna (@madonna)


„Definitivno je preterala s filerima i botoksom, počinje da liči na ženu-mačku ili još gore – na vanzemaljca! Decenijama je bila apsolutna kraljica transformacije, ali ovo nema veze sa šminkom i modom, ovo je dokaz da joj plastične operacije baš i nisu uspele“, bili su neki od komentara razočaranih fanova.
Madona nikad nije komentarisala navode da je otišla pod nož, ali ruku na srce, to priznanje zaista nije ni neophodno.
Izvor: Nova
Budi svoje grudi, svoj nosić, svoja guza, najtanji struk, devojka od 1.000 lajkova, jer onda vrediš!

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.