Vojvodjanska banka promovisala Visa olimpijsku karticu

Izvor: Beta OMS, 28.Dec.2011, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodjanska banka promovisala Visa olimpijsku karticu

Podrška zlata vredna Danas je u filijali Vojvođanske banke na Novom Beogradu održana promocija Visa olimpijske kartice Vojvođanske banke za podršku našim sportistima na predstojećim Olimpijskim igrama u Londonu 2012. Marinos Vathis, Predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke, Vlade Divac, Predsednik OKS, Žarko Paspalj, potpredsednik OKS i naši olimpijci, streljačica Ivana Maksimović i veslači Nikola Stojić i Jovan Popović su prisutnim klijentima i okupljenim novinarima objasnili na koji način svaki klijent banke korišćenjem Visa olimpijske kartice Vojvođanske banke postajete aktivan učesnik u pružanju podrške našem timu na predstojećim Olimpijskim igrama u Londonu 2012. Od svakog plaćanja Visa olimpijskom karticom, Vojvođanska banka će deo sredstava donirati Olimpijskom komitetu Srbije, bez dodatnih troškova po klijenta.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstavljena Visa olimpijska kartica Vojvođanske banke

Izvor: Blic, 28.Dec.2011

Visa olimpijska kartica promovisana je danas u Vojvođanskoj banci na Novom Beogradu. Korišćenjem Visa olimpijske kartice, pored podrške našim olimpijcima klijent ostvaruje uštedu, jer se nominalna kamatna stopa za transakcije plaćanja kreće od neverovatnih 16 odsto u decembru i svakog meseca...

Nastavak na Blic...

Promovisana Visa olimpijska kartica Vojvođanske banke

Izvor: SEEbiz.eu, 28.Dec.2011

NOVI BEOGRAD - Korišćenjem Visa olimpijske kartice klijent ostvaruje uštedu jer se nominalna kamatna stopa za transakcije plaćanja kreće od 16 odsto u decembru i svakog meseca opada za 2 odsto,  a za vreme Olimpijade 2012. godine kamatna stopa pada na nula odsto. .

Nastavak na SEEbiz.eu...

Vojvođanska banka promovisala Visa olimpijsku karticu

Izvor: Krediti.rs, 29.Dec.2011, 11:43

U filijali Vojvođanske banke na Novom Beogradu promovisana je u sredu (28. decembar 2011. godine) Visa olimpijska kartica Vojvođanske banke za podršku našim sportistima na predstojećim Olimpijskim igrama u Londonu 2012.

Nastavak na Krediti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.