PODRŠKA SRPSKIM OLIMPIJCIMA

Izvor: Kurir, 29.Dec.2011, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODRŠKA SRPSKIM OLIMPIJCIMA

Zajedno do medalja. Rukovodstvo Olimpijskog komiteta Srbije i Vojvođanske banke objasnili su juče zbog čega je dobro koristiti viza olimpijsku karticu u periodu pred Olimpijske igre u Londonu. Od svakog plaćanja ovom karticom Vojvođanska banka će donirati deo sredstava OKS, i to bez dodatnih troškova po klijenta.

Zajedno do medalja.

Rukovodstvo Olimpijskog komiteta Srbije i Vojvođanske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << banke objasnili su juče zbog čega je dobro koristiti viza olimpijsku karticu u periodu pred Olimpijske igre u Londonu. Od svakog plaćanja ovom karticom Vojvođanska banka će donirati deo sredstava OKS, i to bez dodatnih troškova po klijenta.


- Drago mi je da je Vojvođanska banka, kao zvanična banka OKS, smislila još jedan način da dodatno podrži naše olimpijce i omogući svim korisnicima kartice jednostavan način da učestvuju u jačanju podrške našem timu na putu za London - rekao je predsednik OKS.

U druženju s klijentima banke i strpljivom fotografisanju i deljenju autograma, Divcu su se priključili potpredsednik OKS Žarko Paspalj i naši olimpijci - veslači Jovan Popović i Nikola Stojić, odnosno šampionka u streljaštvu Ivana Maksimović.

(G. F.)
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.