Podrška zlata vredna

Izvor: RTS, 28.Dec.2011, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška zlata vredna

Olimpijski komitet Srbije i Vojvođanska banka promovisali su Visa olimpijsku karticu za podršku našim sportistima na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. Vlade Divac istakao da je korišćenje kartice "jednostavan način podrške Olimpijskom timu Srbije".

Korišćenjem Visa olimpijske kartice Vojvođanske banke, svaki klijent postaće aktivni učesnik i pružiti punu podršku našem olimpijskom timu u Londonu 2102. - istakao je na predstavljaju Viza olimpijske kartice >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u filijali Vojvođanske banke na Novom Beogradu predssednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac.

Od svakog plaćanja Visa olimpijskom karticom Vojvođanske banke, deo sredstava doniraće se Olimpijskom komitetu Srbije, bez dodatnih troškova za klijente.

Prisutvovali su i Martinos Vathis, predsednik IO Vojvođanske banke, Žarko Paspalj, proslavljeni koršarkaš i potpredsednik OKS i olimpijci strelac Ivana Maksimović i vesalači Ivan Popović i Nikola Stojić kao i drugi rukovodioci Vojvođanske banke.

Paspalju je uručena i Visa olimpijska kartica Vojvođanske banke, u znak zahvalnosti za učešće u spotu kojim se promoviše ova akcija.

"Vojvođanska banka, kao zvanična banka Olimpijskog komiteta Srbije povukla je pravi potez i osmislila još jedan način kako da dodatno podrži naše olimpijce i uz to omogući svim korisnicima kartice, jednostavan način da i sami učestvuju u jačanju podrške olimpijskom timu Srbije na putu za London. Raduje me što su i druge članice našeg sponzorskog pula, EKO pumpe, Verano grupa i Zekstra obezbedile za korisnike Visa olimpijske kartice dodatne pogodnosti i popuste i tako pokazale da smo svi na istom zadatku i da nastojimo da za naše olimpijce obezbedimo maksimalnu podršku u njihovom pohodu na medalje" izjavio je Vlade Divac predsednik OKS.

Klijenti ostvaruju velike uštede korišćenjem Visa olimpijske kartice, jer se nominalna kamatna stopa za transakcije plaćanja kreće od neverovatnih 16 procenata u decembru i svakog meseca opada za dva procenta. Za vreme Olimpijskih igara u Londonu kamatna stopa pada na nulu!.

„Negujući olimpijske vrednosti i tradiciju, ulažemo u budućnost mladih ljudi i stvaramo olimpijsku porodicu Srbije koja na najbolji način promoviše vrednosti naše zemlje. Takođe, Viza olimpijska kartica prezentuje Vojvođansku banku kao društveno odgovornu organizaciju, koja pored profita vodi računa i o društvu u kome živimo" - istaknuto je u soapštenju Vojvođanske banke.
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.