Spektakularan gol Masuakua – Vest Hem posle preokreta srušio Čelsi!

Izvor: B92, 04.Dec.2021, 16:26

Spektakularan gol Masuakua – Vest Hem posle preokreta srušio Čelsi!

U prvoj utakmici 15. kola engleske Premijer lige Vest Hem je pobedio Čelsi posle preokreta u londonskom derbiju – 3:2 (1:2).

Ali nije delovalo da će biti tako na početku, pošto je Čelsi kontrolisao dešavanja na terenu od starta i to naplatio u 28. minutu kada je pogodio Tijago Silva.

Probudili su se "čekićari" i već u 40. minutu došli do penala koji je u izjednačenje pretvorio Manuel Lancini. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Međutim, do kraja poluvremena je Čelsi ponovo došao do prednosti jer je minut pre odlaska na odmor iz voleja pogodio ovog popodneva sjajni Mejson Maunt.

U nastavku se Vest Hem u potpunosti oslobodio i krenuo otresitije da pritiska favorizovanog rivala, a u 58. minutu stiglo je novo izjednačenje.

Strelac je bio Džerod Bouven koji je na lep način matirao Eduarda Mendija.

U 75. minutu je isti igrač propustio zlatnu šansu da donese preokret, ali je za milisekundu zakasnio na dodavanje Antonija sa desne strane.

Ipak, onda je došao 87. minut i spektakularan trenutak odluke.

Niko nije očekivao da će Artur Masuaku šutirati gotovo sa aut-linije sa leve strane, lopta je zakačila Loftus-Čika i ušla tik uz bližu stativu gola Mendija.

Njegov prvi gol ikada u Premijer ligi.

Premijer liga, 15. kolo:

Vest Hem – Čelsi 2:2 (1:2)

Lancini 40p, Boven 56 – Silva 28, Maunt 44

16.00 Njukasl – Barnli

16.00 Sautempton – Brajton

16.00 Vulvs – Liverpul

18.30 Votford – Mančester siti


Nedelja:

15.00 Lids – Brentford

15.00 Mančester junajted – Kristal Palas

15.00 Totenhem – Norič

17.30 Aston Vila – Lester


Ponedeljak:

21.00 Everton – Arsenal

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mehurići omeli Čelsi, Vest Hem slavio nakon preokreta

Izvor: RTS, 04.Dec.2021

Fudbaleri Vest Hema savladali su na svom stadionu ekipu Čelsija sa 3:2 (1:2) u prvom meču 15. kola Premijer lige. . Tradicionalno je veoma uzbudljivo bilo na "Olimpijskom stadionu" u Londonu, pogotovo kada je u pitanju gradski derbi...Vest Hem i Čelsi odigrali su dinamičan,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.