Izvor: Blic, 10.Jul.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNAJEMO Brnabićka u Londonu sa evropskim liderima o hapšenjima na Kosovu, Srbija spremna da PREKINE DIJALOG

Posle hapšenja petorice Srba na Kosovu i Metohiji, Srbija neće popustiti. Ukoliko oni ne budu pušteni na slobodu do večeras, odluka da se prekine dijalog sa Prištinom biće sprovedena u delo, saznaje "Blic". Prema našim saznanjima, premijerka Srbije Ana Brnabić, koja danas boravi u Londonu na Samitu lidera Zapadnog Balkana i EU, obavestiće visoke evropske zvaničnike o situaciji na Kosovu, kao i o stavu Srbije o prekidu dijaloga.
Pogledaj vesti o: London,   Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAZNAJEMO Brnabić u Londonu sa liderima EU o hapšenjima na Kosovu, posle najave prekida dijaloga SRBI PUŠTENI

Izvor: Blic, 10.Jul.2018

Nakon najava iz Srbije o prekidu dijaloga sa Prištinom, ukoliko uhapšeni Srbi ne budu do večeras pušteni na slobodu, usledilo je oslobađanje petorice privedenih, javio je RTS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.