Pregledi bili dimna zavesa - Ture nastavlja karijeru daleko od Londona!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregledi bili "dimna zavesa" - Ture nastavlja karijeru daleko od Londona!

To što je medicinske preglede obavio u Londonu samo je navelo ljubitelje fudbala na pogrešan trag. Otkriveno gde Jaja Ture nastavlja karijeru.

Vest da je Jaja Ture u utorak uveče prošao lekarske preglede u Londonu mnoge je navela na pogrešan trag.

Mediji i ljubitelji fudbala pravili su pretpostavke da će Ture ostati u Engleskoj, ali je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stigla informacija da bivši član Mančester sitija napušta Ostrvo.

Mnogi provereni izvori i ugledni mediji preneli su da će Jaja Ture (35) karijeru nastaviti u bivšem klubu - Olimpijakosu!

Bivši fudbaler najtrofejnijeg grčkog kluba branio je boje Olimpijakosa tokom sezone 2005/06 a zatim se preselio u Monako. Put ga je dalje vodio u Barselonu i Mančester siti za koji je upisao više od 300 nastupa.

Fudbaleri Olimpijakosa nalaze se u Engleskoj gde ih u četvrtak očekuje revanš meč plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope sa Barnlijem i to je još jedan od razloga što čitava priča deluje prilično uverljivo.

Ture je na kraju prethodne sezone završio saradnju sa Mančester sitijem i kao slobodan fudbaler došao u poziciju da traži novi klub.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.