Jaja Ture prošao preglede u Londonu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaja Ture prošao preglede u Londonu! (foto)

Vezista će očigledno karijeru nastaviti u glavnom gradu Engleske.

Nije bilo mesta za legendarnog Jaju u fantastičnom sastavu Sitija. Gvardiola mu je jasno stavio da znanja da neće nastupati više za "Građane" jer nije u stanju da pruža vrhunske partije koje se u ovom klubu očekuju.

Tridesetpetogodišnji vezni igrač je u Premijer ligu stigao 2010. godine iz Barselone, a u Mančester sitiju je uspeo da ispiše brojne istorijske stranice ovog kluba. Sada je vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da krene dalje, on očigledno ne želi još da završi karijeru, a ni da ode u Kinu, pa kako prenosi njegov agent, Dimitri Seluk, on će karijeru nastaviti u Londonu, ali gde?

Bugarin je na svom oficijalnom tviteru preneo kako je Jaja prošao medicinske preglede u Londonu, ali nije naveo za koji klub će nastupati?

Da li će vezista Obale Slonovače ponovo sarađivati sa Manuelom Pelegrinijem u Vest Hemu? On je kod Pelegrinija bio ubedljivo najbitniji šraf u šampionskom timu Sitija.

Da li će Pelegrini dovesti Jaju kako bi doneo ogromno iskustvo u svom novom timu, sa kojim se muči na početku ove sezone ili će ipak Ture preći u neki drugi londonski klub?

🔥🔥🔥 Toure @YayaToure has passed a medical in London. Yaya is close to signing a new contract.

— Dimitry Seluk (@dmitriseluk) August 28, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jaja Ture prošao preglede u Londonu - nije Palas, nije Vest Hem

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2018

Jaja Ture jeste slobodan agent i već mu 35 godina, ali njegov transfer, odnosno potpis za novi klub, vodiće se sasvim sigurno kao jedan od boljih i većih poslova ovog leta. Nekadašnji reprezentativac Obale Slonovače rastao se sa Mančester Sitijem u junu, a njegov kontroverzni agent Dimitri Seljuk...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.