Jaja Ture u Londonu, još se ne zna zbog kog kluba

Izvor: RTS, 29.Avg.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaja Ture u Londonu, još se ne zna zbog kog kluba

Jaja Ture je prošao medicinska ispitivanja u Londonu i pred potpisom je ugovora za novim klub, naveo je agent igrača iz Obale Slonovače. Britanski mediji navode da je Ture blizu potpisa sa Olimpijakosom, ali ne isključuju ni timove iz Engleske.
Još uvek nije poznato za koji klub će Jaja Ture potpisati, a prema rečima njegovog agenta, fudbaler je prošao medicinske preglede u Londonu, pa se samo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << može nagađati.

Britanski mediji ne isključuju mogunost da je Ture samo odradio preglede u Londonu, a da bi mogao da potpiše za klub iz neke druge zemlje, a najviše se pominje Olimpijakos, za koji je on već nastupao.
Uokliko se radi o timu iz Londona, prednost se daje Vest Hemu i Kristal Palasu, iako je Vest Hem pre dve nedelje demantovao da je u pregovorima sa fudbalerom Obale Slonovače.
Jaja Ture je u Sitiju proveo osam godina i sa "građanima" je osvojio tri titule Premijer lige. Ipak zbog napetog odnosa sa trenutnim trenerom Gvardiolom, zbog kako je Ture rekao "lošeg odnosa Gvardiole sa afričkim fudbalerima", Jaja dugo nije bio u sastavu Sitija.
Tokom karijere Ture je nastupao još za Beveren, Metalurg, Olimpijakos, Monako i Barselonu. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.