NOLE PREDVODIO TENISERE NA GALA VEČERI

Izvor: Kurir, 18.Nov.2011, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOLE PREDVODIO TENISERE NA GALA VEČERI

LONDON - Najbolji teniseri sveta prisustvovali su u četvrtak u Londonu gala večeri na kojoj je sakupljeno preko 400 hiljada funti (oko pola miliona evra) za pomoć dečjoj bolnici.

Svi igrači koji učestvuju na završnom Mastersu bili su prisutni, a predvodili su ih Novak Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i Rodžer Federer.

Osmorica najboljih tenisera na ovaj način su najavili su početak završnog Masters turnira u Londonu, koji počinje u nedelju.

 "Veoma sam sretan što sam ovdje večeras. Ponosan sam što sam se kvalifikovao za završni turnir deseti put u karijeri”, rekao je branilac trofeja Roger Federer.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Ko kaže da moram da osvojim Masters kup?

Izvor: medio.rs, 18.Nov.2011

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, ne oseća pritisak pred početak poslednjeg turnira sezone.

Nastavak na medio.rs...

Novak i teniseri skupili pola miliona evra za decu

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2011

Najbolji teniseri sveta prisustvovali su u četvrtak u Londonu gala večeri na kojoj je sakupljeno preko 400 hiljada funti (oko pola miliona evra) za pomoć dečjoj bolnici...Svi igrači koji učestvuju na završnom Mastersu bili su prisutni, a predvodili su ih Novak Đoković i Rodžer Federer...Osmorica...

Nastavak na Vesti-online.com...

Dvoje Srba na mastersu u Londonu: Nole igra, Marijana sudi

Izvor: Blic, 19.Nov.2011, 07:00

Na završnom turniru ovogodišnje teniske sezone, koji počinje u nedelju u Londonu, Srbija će imati dva predstavnika. Jedan je slavni Novak Đoković, a druga, manje poznata - Kragujevčanka Marijana Veljović. ..Srbija će, dakle, što malo ko danas zna - imati razloga da bude dvostruko ponosna -...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.