Novak i teniseri skupili pola miliona evra za decu

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2011, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i teniseri skupili pola miliona evra za decu

Najbolji teniseri sveta prisustvovali su u četvrtak u Londonu gala večeri na kojoj je sakupljeno preko 400 hiljada funti (oko pola miliona evra) za pomoć dečjoj bolnici.

Svi igrači koji učestvuju na završnom Mastersu bili su prisutni, a predvodili su ih Novak Đoković i Rodžer Federer.

Osmorica najboljih tenisera na ovaj način su najavili su početak završnog Masters turnira u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Londonu, koji počinje u nedelju.

"Veoma sam sretan što sam ovde večeras. Ponosan sam što sam se kvalifikovao za završni turnir deseti put u karijeri”, rekao je branilac trofeja Rodžer Federer.

Prvi igrač sveta Novak Đoković izjavio je da ne oseća pritisak, kao i da nema poseban imperativ pobede na završnom takmičenju.

"Uopšte ne osećam obavezu da osvojim Masters kup kako bih ovu sezonu nazvao perfektnom. Naravno, uradiću sve što mogu da pobedim u Londonu, ali nema nikakvog pritiska", rekao je Đoković.

U grupi A, koju predvodi Novak, igraće još Čeh Tomaš Berdih, Endi Marej i Španac David Ferer, a Nadal je na čelu grupe B u kojoj su Rodžer Federer, Amerikanac Mardi Fiš i Francuz Žo Vilfred Conga.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.