Kakav promašaj Arsenala - prodali ga za milion, sada košta 30 puta više! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav promašaj Arsenala - prodali ga za milion, sada košta 30 puta više! (video)

Fudbaler će se višestruko isplatiti svom trenutnom klubu.

"Tobdžije" su dobro počeli sezonu, Emerijevi momci su slavili minimalnu pobedu na gostovanju Njukasla.

Tim iz Londona se tokom većine prelaznog roka dovodio u vezu sa finansijskim (ne)mogućnostima, ali su na kraju uspeli da dovedu kvalitetne igrače poput Pepea ili Sebaljosa.

Ipak, imali su igrača od trideset miliona evra u svojim redovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a da nisu ni znali.

Radi se o dvadesetjednogodišnjem Džefu Rene-Adelaidu!

Mladić je igrao za Arsenalov mlađi tim od 2015. godine, prošle godine je prodat Anžeu za nešto više od milion evra. Danas po pisanjima francuskih medija Olimpik Lion nudi trideset miliona evra za mladog veznog igrača.

Izvori koji su prvi najavili rekonstrukciju Liona u smislu dolaska Silvinja i Žuninja prenosi da je Anžeu stigla ponuda od "Lavova" u vidu 25 miliona evra plus pet kroz bonuse.

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.