Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2017, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA REKLA: Ronaldo je bolji od Mesija i Nejmara, trofej ‘Puškaš’ pripao ‘dželatu’ Zvezde (VIDEO)

Na ceremoniji u Londonu u organizaciji FIFA izabrani su najbolji igrač, tim, trener, kao i najlepši gol godine.

Kristijano Ronaldo ponovo je najbolji igrač sveta u izboru Svetske kuće fudbala. On je iza sebe ostavio Lionela Mesija i Nejmara. Gala večeri prisustvovala su sva tri fudbalera. Za najbolji tim sveta izabrani su Bufon – Alveš, Bonući, Ramos, Marselo, Modrić, Kros, Inijesta, Mesi, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Ronaldo i Nejmar.
Za najboljeg golmana proglašen je legendarni Đanluiđi Bufon, dok je trener godine Zinedin Zidan. Navijači godine su pristalice Seltika.
Kada je reč o najlepšem golu, trofej ‘Puškaš’ pripao je Olivijeu Žiruu, Francuzu koji je pre samo četiri dana srušio Crvenu zvezdu. Njegova ‘škorpija’ protiv Kristal Palasa bila je bez premca.

The post FIFA REKLA: Ronaldo je bolji od Mesija i Nejmara, trofej ‘Puškaš’ pripao ‘dželatu’ Zvezde (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je glasao region: Meša i Muslin zaboravili na Mesija

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Okt.2017, 11:00

Kristijano Ronaldo po peti je put proglašen za najboljeg fudbalera svijeta. Portugalac je na Gala večeri u Londonu ponovo pobijedio najveće rivale, Lionela Mesija i Nejmara...Najboljeg su i ovaj put birali selektori i kapiteni nacionalnih timova. Tako je kapiten BiH, Edin Džeko maksimalan broj bodova...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Mesi, Ronaldo i Nejmar na FIFA dodeli nagrada (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2017

Lijonel Mesi, Kristijano Ronaldo i Nejmar su bile glavne zvezde na sinoćnoj 2017 BEST FIFA dodeli nagrada u Londonu...Ronaldo, koji je osvojio nagradu za najboljeg igrača drugu godinu za redom, prošetao je na zelenom tepihu prvi...Mesi i Nejmar su ga pratili sa potpisivanjem autograma navijačima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.