David Luiz - najteža priča poslednjeg dana prelaznog roka

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2016, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

David Luiz - najteža priča poslednjeg dana prelaznog roka

Sporno je obeštećenje

Prva ponuda Čelsija je iznosila 35.000.000 plus 3.000.000 evra na ime bonusa. Toliko je sinoć Čelsi ponudio Pari Sen Žermenu za Davida Luiza i odbijen je. Uz obrazloženje da igrač nije na prodaju.

Ali današnje vesti sa Ostrva glase da priča nije gotova, da je transfer i dalje živ i da su u pregovori u toku. Sporna je visina obeštećenja. PSŽ neće da izgubi veliki novac s obzirom da je Brazilca pre dve godine platio Plavcima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << skoro 50.000.000 evra. Francuzi se nadaju da će Čelsi u panici pristati na njihove uslove.

Podsetimo da londonski klub bezglavo juriša po tržištu tražeći štopera. Udarili su u zid više puta ovog leta, vreme im ističe i zato moraju da plate više nego što je to realno. Francuski mediji javljaju da PSŽ traži 47.000.000 evra za brazilskog štopera, ali da bi mogao da spusti cenu za koje milionče.

Sa druge strane, Čelsi ima i rezervnu varijantu. To je Anđelo Ogbona iz Vest Hema kojeg je Konte doveo u Juventus pre nekoliko godina. Međutim, šta ako i Vest Hem spusti rampu? Čelsi ostaje bez štopera... I u finišu prelaznog roka bi morao da plati ono što PSŽ traži. Čini se da ćemo konačan epilog dobiti oko ponoći...

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakav lud dan za Musu! Totenhem, pa VBA, pa Čelsi... Na stolu je 30.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2016

Izgoreće od čekanja....Kao što se i očekivalo, Njukasl je čekao kraj fudbalske pijace kako bi unovčio i svog najvrednijeg fudbalera. Musa Sisoko je jedna od zvezda poslednjeg dana prelaznog roka, ali sve što se dešava oko francuskog veziste je totalna konfuzija...Sinoć je Totenhem počeo pregovore...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.