Srbija golom Mitrovića u 90. minutu pobedila Paragvaj u prijateljskom meču

Izvor: Beta, 10.Okt.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija golom Mitrovića u 90. minutu pobedila Paragvaj u prijateljskom meču

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras Paragvaj sa 1:0 u prijateljskoj utakmici.Strelac u Kruševcu bio je Aleksandar Mitrović u 90. minutu.Srbija je igrala u kombinovanom sastavu, a od 53. minuta je imala igrača više, posle isključenja Migela Almirona.Srpski nacionalni tim će narednu utakmicu igrati u ponedeljak protiv Litvanije u Vilnjusu, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Evropsko prvenstvo,   Kruševac

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija pobedila, ali kako zadovoljiti ukuse navijača? (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019

Pobeda sama po sebi izgleda nije dovoljna...Posle startnog poraza od Portugala na ''Marakani'', reprezentacija Srbije upisala je i drugu pobedu pod vođstvom novog selektora Ljubiše Tumbakovića...Posle trijumfa u kvalifikacijama protiv Luksemburga u gostima, Srbija je večeras u prijateljskoj utakmici...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.