Srbija pobedila, ali kako zadovoljiti ukuse navijača?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.10.2019.
22:53
Izvor: Sportske.net

Pobeda sama po sebi izgleda nije dovoljna.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Posle startnog poraza od Portugala na ''Marakani'', reprezentacija Srbije upisala je i drugu pobedu pod vođstvom novog selektora Ljubiše Tumbakovića.

Posle trijumfa u kvalifikacijama protiv Luksemburga u gostima, Srbija je večeras u prijateljskoj utakmici u Kruševcu savladala Paragvaj sa 1:0, golom Mitrovića u poslednjim minutima.

Ipak, navijači nisu u potpunosti zadovoljni igrom našeg tima, pogotovo jer je Srbija imala gotovo 40 minuta igrača više na terenu.

U prilogu su neki od komentara sa Tvitera posle meča.
-
- - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Ljubić
Friday, 11.10.2019
07:17

Imamo jako losu koncepciju igre, Tumba nema plan. Nemamo kvalitetne bekove, pa moraju da nam igraju Kolarov i Rukavina. Videlo se da Miletic i Gobeljic nemaju taj kvalitet. Rodic je stabilan, ali dalje od toga nema... Mislim da je Muslin jos i imao najbolji plan.
Mitar je dobar, ali se mucimo kada je samo on u spicu, nema brzinu, nije pokretljiv. Ili uzeti sistem igre iz Zvezde, koja igra sa Bockom i Pavkovim u napadu, ili napraviti sistem sa 2 napadaca. Po meni je Tadic najkvalitetniji u spicu, sa dva brza krila (Kostic i Gacinovic), mislim da bi igrali kao Ajaks ili Barsa. Lukica i S.Mitrovica ne volim da gledam, mislim da nemaju kvalitet za reprezentaciju. Treba forsirati "zlatne momke" - Rajkovica, Nemanju Maksimovica, Gacinovica, mozda dati sansu i Zivkovicu iako ne igra za klub (za njega se zna da kao igrac ima strasan kvalitet).
Sve u svemu, ne svidja mi se Tumba. Mislim da bi Antic bio bolji izbor. Milojevic kao buduci, a i Milosevic pokazuje kvalitet. Samo da nasi klubovi nastave sa dobrim igrama u evropi.

avatar
JeLiShA
Friday, 11.10.2019
15:48

Antic nije marioneta jbg

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 11.10.2019
07:13

Gledao sam na internetu na strani televiziji, komentator se lepo ismejao Radonjiću, Gaćinoviću i Gobeljiću, kao i šutevima sa distance od par metara preko gola. Rekao je i da kontakt S.Mitrovića izgleda kao penal, a ne kao simuliranje. Sramota da bude ove koji srpski fudbal i reprezentaciju.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Friday, 11.10.2019
00:34

Urosevic :D Bravo za Rodica fenomenalan centarsut i zavrsnica Mitrovica..

avatar
JeLiShA
Thursday, 10.10.2019
23:02

Mitar u 80minutu vice ajde bre sta igrate ko picke covek se slomi na svakoj utakmici . Ostali necu komentarisati ajde da si los pa nadomestis to nekom srcanoscu nego jok ti si los i jos se vuces po terenu ugledajte se na Mitrovica sram vas bilo necu da preterujem ima tu jos ok igraca koji se trude al toliko je ocigledno ko i kako igra za nasu rep. da je paragvaj dobio bilo bi skroz zasluzeno sto se mene tice . Gobeljic 3 dodira sa loptom 3 proklizavanja ili ga lopta preskace on se smeje uzas . Rodicu svaka cast cak i Gudelju koji je sutirao jer su ostali bili staticni toliko da 11 na 10 izgleda kao 3 na 17 . Bice bolje oce k.... :D