Skariolo: Gasol je bio trener na terenu, ostali su se podredili timu

Izvor: Blic, 21.Sep.2015, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skariolo: Gasol je bio trener na terenu, ostali su se podredili timu

Selektor košarkaša Španije Serđo Skariolo nije mogao a da u prvi plan ne istakne Paua Gasola posle pobede nad Litvanijom (80:63) u finalu Eurobasketa.

"Svi kažu da je ovo poseban turnir. Svaki turnir je poseban. Ove godine smo počeli fokusirani od prvog dana priprema. Rasli smo tokom priprema i tokom turnira. Rasli u samopouzdanju, čvrstini, koncentraciji i poverenju iz dana u dana", rekao je Skariolo.

Opširnije na našem specijalu Eurobasket 2015
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Društvene mreže usijane posle finalnog meča

Izvor: Blic, 21.Sep.2015

Društvene mreže su se usijale u nedelju veče posle totalne dominacije i brilijantne igre košarkaša Španije u finalu Eurobasketa i pobede nad Litvanijom (80:63)...Jedni od prvih koji su počeli sa statusima bili su španski reprezentativci koji su se zahvaljivali publici koja ih je bodrila za vreme...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.