KVALIFIKACIJE ZA EP: Portugalija sigurna protiv Litvanije, Engleska pobedila tzv. Kosovo, poraz Crne Gore

Izvor: Večernje novosti, 11.Sep.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA EP: Portugalija sigurna protiv Litvanije, Engleska pobedila tzv. Kosovo, poraz Crne Gore

Fudbalska reprezentacija Portugalije pobedila je večeras u gostima Litvaniju sa 5:1 u šestom kolu Grupe B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Fudbalska reprezentacija Portugalijepobedila je večeras u gostima Litvaniju sa 5:1 u šestom kolu Grupe B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.Portugalija se u prvih45 minuta mučila na gostovanju u Viljnusu, iako su u sedmom minutu poveli pogotkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Kristijana Ronalda.Domaćin je preko Viatutasa Andrijuškevičijusa u 27. minutu stigao do izjednačenja, ali je Portugalijaautogolom Ernestasa Setkusa u 62. došlado nove prednosti.Sve nedoumice oko pobednika otklonio je Ronaldo golovima u 65. i 76. minutu, da bi konačan rezultat postavio Ruben Dijas u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.Portugalija je ovom pobedom ostala na drugom mestu Grupe B kvalifikacija sa osam bodova, jednim više od Srbije koja je u gostima s 3:1 pobedila Luksemburg, ali i utakmicom manje.Kosovo je u Grupi A već posle nekoliko sekundi došlo do vođstva protiv Engleske preko Valona Beriše, ali je domaćin vrlo brzo uzvratio.Engleska je izjednačila preko Rahima Sterlinga u osmom minutu, da bi Hari Kejn u 19. preokrenuo, a na 3:1 povisio je autogolom Mergim Vojvoda u 38.Domaćin je preko Džejdona Sanča u 44. i prvom minutu sudijske nadoknade vremena praktično rešio pitanje pobednika.Kosovo je golovima Beriše u 49. minutu i Vedata Murićija u 55. uspelo samo da ublaži poraz.Češka je u gostima sa 3:0 pobedila Crnu Goru takođe u Grupi A, pa je tako Engleska prva sa 12 iz četiri utakmice, Češka je druga sa devet, a Kosovo treće sa osam.U Grupi H, Turska je sa 4:0 pobedila Moldaviju, dok je Albanija s 4:2 slavila protiv Islanda, a Francuska je trijumfovala s 3:0 protiv Andore.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIJA SLAVILA U LUKSEMBURGU: Sjajni Mitrović pogodio dva puta, upisao se i Radonjić (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Sep.2019

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Luksemburg u gostima sa 3:1, u šestom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo OD IZVEŠTAČA “NOVOSTI”: LUKSEMBURGSRBIJI je trebala fudbalska promena i ona se konačno dogodila. Nije baš, naizled, bio neki težak ispit, ali večerasu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.