Jedan od najboljih poteza Dudine trenerske karijere videli ste danas! Junak: Sebe nikad ne bih ubacio

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2020, 18:49

Jedan od najboljih poteza Dudine trenerske karijere videli ste danas! Junak: "Sebe nikad ne bih ubacio"

Zanimljiva izjava.

Danas je na Javnom servisu bila prikazana utakmica iz 1995. godine kada je reprezentacija Jugoslavije savladala Litvaniju rezultatom 96:90 u finalnom meču Evropskog prvenstva odigranog u Grčkoj.

Tada je apsolutni junak meča bio Aleksandar Đorđević sa 41 poenom, ali je "x faktor", kako se to danas kaže, bio Saša Obradović.

Postigao je pet ključnih poena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u trenucima kada je bilo potrebno prelomiti meč, a ono što je i sam Obradović rekao da ni on tada sebe ne bi ubacio u vatru.



"Gledajući Evropsko prvenstvo iz 95-te, iz ove perspektive nisam siguran da bih ubacio sebe u tim momentima, ali isplatilo se"
, napisao je Saša Obradović uz konstataciju da je ponosan na to što je Duda Ivković izjavio da je taj potez bio jedan od njegovih najboljih u karijeri, odnosno u top 3.

Tada je Obradović pored tih pet poena koliko je postigao, uspeo da sačuva Šarunasa Marčuljonisa koji je bio udarna igla reprezentacije Litvanije.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Saša Đorđević

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.