Bućan: Suđenje protiv Litvanaca ne bih da komentarišem, sami smo krivi za poraz

Izvor: Blic, 21.Jul.2013, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bućan: Suđenje protiv Litvanaca ne bih da komentarišem, sami smo krivi za poraz

Reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Litvanije u trećem kolu grupe “A”, na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina u Letoniji, zbog čega će u drugoj fazi šampionata i borbi za četvrtfinale startovati bez bodova

Izabranici selektora Aleksandra Bućana, baš kao ni u meču sa Francuskom, nisu imali sportske sreće, jer su većim delom meča bili u vođstvu, ali su posle dramatične završnice i produžetka morali da se pomire sa porazom: Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<Litvanija 70:74.

"Ponovo smo ostali bez bodova u neizvesnoj završnici, iako smo većim delom utakmice bili bolji i imali prednost. Sami smo krivi za novi poraz, jer smo u samom finišu napravili dosta grešaka i bili nedovoljno koncentrisani u odbrani. Suđenje zaista ne bih komentarisao, jer se time ništa neće promeniti" rekao je trener naše selekcije.

Prvi strateg "orlića" skrenuo je pažnju da će ekipa u nastavku šampionata morati mnogo angažovanije da pristupi utakmicama i nadoknadi izgubljene bodove.

"U nastavku šampionata moramo sve da učinimo da mnogo boljim igrama nadoknadimo ova dva poraza i pokušamo da popravimo utisak" istakao je Bućan, selektor reprezentacije Srbije.

U nedelju je na Evropskom prvenstvu u Letoniji slobodan dan. Reprezentacija Srbije će u nastvaku šampionata igrati u novoformiranoj grupi “E”, a rivali će joj biti selekcije Rusije, Češke i BiH.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bućan: Suđenje protiv Litvanaca ne bih da komentarišem, sami smo krivi za poraz

Izvor: Dzungla.org, 21.Jul.2013

Reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Litvanije u trećem kolu grupe “A”, na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina u Letoniji, zbog čega će u drugoj fazi šampionata i borbi za četvrtfinale startovati bez bodova. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.