Ubijen jedan od Gadafijevih sinova

Izvor: S media, 05.Avg.2011, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen jedan od Gadafijevih sinova

Hamis Gadafi je medju 32 osobe koju su poginule u napadu avijacije NATO. Gadafijev sin Hamis ubijen je u noći izmedju četvrtka i petka.

Jedan od sinova libijskog vodje Muamera Gadafija, Hamis, ubijen je u noći izmedju četvrtka i petka u vazdušnom napadu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << NATO na grad Zliten, 150 kilometara istočno od Tripolija, rekli su predstavnici pobunjenika.

Hamis Gadafi je medju 32 osobe koju su poginule u napadu avijacije NATO, rekao je portparol libijskih pobunjenika Mohamed Zavavi.

Čaves: Libijski pobunjenici su teroristi!

Sukobi pobunjenika i Gadafijevih pristalica u Bengaziju

NATO bombardovao predajnike libijske televizije

Portparol je kazao da je opozicija do tih informacija došla zahvaljujući špijunskim aktivnostima koje sprovodi u najbližem pro-Gadafijevom okruženju.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobunjenici: Opet ubijen Gadafijev sin

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2011

Jedan od sinova libijskog vođe Moamera el Gadafija, Hamis, ubijen je u noći između četvrtka i petka u vazdušnom napadu NATO na grad Zliten, 150 kilometara istočno od Tripolija, rekli su predstavnici pobunjenika.

Nastavak na Vesti-online.com...

Ubijen još jedan Gadafijev sin

Izvor: Šumadija Press, 05.Avg.2011

U NATO napadima tokom prošle noći ubijen je još jedan sin libijskog lidera Moamera Gadafija, javila je agencija Frans pres.

Nastavak na Šumadija Press...

Gadafiju (ni)je ubijeno još jedno dete?

Izvor: Mondo, 05.Avg.2011

Jedan od sinova libijskog vođe Muamera Gadafija, Hamis, ubijen je u noći između četvrtka i petka u vazdušnom napadu NATO na grad Zliten, javljaju pobunjenici a zvanični Tripoli demantuje.

Nastavak na Mondo...

Ubijen Gadafijev sin

Izvor: TvojPortal.com, 05.Avg.2011

05.08.2011  Izvor: bizlife.rs. Tripoli - Hamis Gadafi, jedan od sinova libijskog vođe Moamera Gadafija, ubijen je u četvrtak u napadu NATO-a na grad Zliten, 150 kilometara istočno od Tripolija, saopštili su u petak pobunjenici.. . . Hamis Gadafi je među 32 lica koja su poginula u sinoćnjem...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.