Gadafijeva krvava košulja na prodaju

Izvor: TvojPortal.com, 04.Feb.2012, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gadafijeva krvava košulja na prodaju

/VESTI ONLINE/ Venčani prsten i krvava košulja koju je bivši libijski vođa Moamer el Gadafi nosio kada su ga u oktobru prošle godine zverski pogubili pobunjenici, ponuđeni su na prodaju za dva miliona dolara.

Moamer el Gadafi neposredno pred smrt

Gadafi je nosio srebrni prsten >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << i košulju boje peska kada su pobunjenici otkrili da se krije u cevi za odvod kišnice, nedaleko od rodnog Sirta.
Posle maltretiranja koje je snimljeno kamerom, Gadafi je ubijen tako što mu je ispaljen metak u glavu.
Košulju i prsten je na prodaju ponudio Libijac Ahmed Varfali, ne objašnjavajući kako je došao u posed tih stvari. Oglas je postavljen na arapskom internet sajtu arabstoday.net, piše "Alo!".

Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodaju Gadafijevu okrvavljenu košulju!

Izvor: S media, 04.Feb.2012

Verenički prsten i košulja Moamera Gadafija koje je imao na sebi u momentu kada su ga pobunjenici ubili dati su na prodaju, a Libijac Ahmed Varfali za njih traži dva miliona evra...Pukovnik Gadafi je nosio pamučnu bež košulju, a na domalom prstu leve ruke prsten u trenutku kada su ga pobunjenici...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.