Žerar Depardje u Parizu glasao na ruskim izborima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2018, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žerar Depardje u Parizu glasao na ruskim izborima (VIDEO)

Slavni glumac, podsetimo, poseduje ruski pasoš.

Francuski glumac Žerar Depardje, koji poseduje i ruski pasoš, glasao je danas u ruskoj ambasadi u Parizu na izborima za predsednika Ruske Federacije, javljaju francuski mediji.

ACA SELTIK: Ukrstićemo instrumente sa muzičarima u Irskoj (VIDEO)

Na snimku se vidi kako glumac ubacuje listić u glasačku kutiju i odbija da odgovori na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novinara.

Depardje je, podsetimo, u jeku polemike u vezi sa njegovim tadašnjim egzilom iz fiskalnih razloga, 2013. godine stekao rusko državljanstvo, po direktnom nalogu ruskog predsednika Vladimira Putina.

Glumac, koji uživa veliku popularnost u Rusiji, nikada nije krio svoje divljenje prema Putinu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Depardje glasao na ruskim predsedničkim izborima

Izvor: N1 televizija, 18.Mar.2018

Ruski državljanin od 2013. godine, francuski glumac Žerar Depardje glasao je u Parizu na ruskim predsedničkim izborima..."Možemo potvrditi da je on već glasao", objavila je ruska ambasada u Francuskoj, dodajući da je na Tviteru i Fejsbuku objavilo fotografiju koja to dokazuje...Depardje (69) je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.