PRIČA ĆE BITI SNAŽNA I IZAZOVNA! Džordž Martin OTKRIO detalje o nastavku Igre prestola

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 12:41

"PRIČA ĆE BITI SNAŽNA I IZAZOVNA!" Džordž Martin OTKRIO detalje o nastavku "Igre prestola"

Mnogi željno iščekuju.

 Autor romana "Game of Thrones" Džordž  Martin obradovao je svoje obožavaoce informacijom kako napreduje u pisanju nastavka megapopularne priče, otkrivajući da mu izolacija pomaže u pisanju.

 Pisac se smestio u svoju planinsku kolibu iz koje je obavestio fanove da će nastavak "Winds of Winter" biti vrlo izazovan sa vrlo isprepletenom i složenom radnjom.

- Svakodnevno provodim po nekoliko sati radeći na 'Winds of Winter' >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i stalno napredujem. Juče sam završio novo poglavlje, a još jedno pre tri dana, te još jedno prošle nedelje - je Martin otkrivajući da je dobar deo knjige već napisan.

Ipak, kako piše Men's Health, nemojte da mislite kako to znači da ćete "Winds of Winter" imati odmah u svojim rukama. Martin ima još posla da dovede priču do kraja, a kako otkriva, biće do ogromna knjiga.

Pisac kaže kako mu je žao jer je otkazao svoju posetu Novom Zelandu jer mora neprekidno da radi na nastavku.

- Posljednje što mi trenutno treba jeste dugi prekid od pisanja koji bi me mogao koštati ovog sadašnjeg zamaha. Velington mogu posetiti i sledeće godine kada se nadam da će i pandemija i 'Winds od Winter' biti završeni - rekao je Martin.

On je takođe otkrio i nekoliko detalja o likovima Westerosa te spomenuo da bi "Arya mogla da ubije nekoga".

Podsećamo, prošle godine autor je napomenuo da bi do jula mogao dovršiti "Winds of Winter", ali ga je u tome sprečila situacija s pandemijom koronavirusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.