Oglasila se porodica Koje iz Discipline Kičme - u ovom trenutku najpotrebniji mu je mir!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasila se porodica Koje iz Discipline Kičme - u ovom trenutku najpotrebniji mu je mir!

Molba za sve.

Povodom vesti o zdravstenom stanju frontmena i osnivača grupe "Disciplina kičme" Dušana Kojića Koje, koji je u bolnici pošto je doživeo moždani udar, oglasila se porodica legendarnog muzičara.

“Povodom objavljivanja vesti o zdravstenom stanju Dušana Kojića Koje, porodica, bliski prijatelji i saradnici se zahvaljuju svima na pokazanoj brizi i mole za privatnost”, navodi se u saopštenju.

“Po dolasku u Veliku Britaniju, Koja je osetio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << određene zdravstvene probleme. Engleski lekari su ustanovili da je u pitanju moždani udar, te mu je pravovremeno pružena specijalistička pomoć i sada se čeka da se oporavi.”

“Uz vaše iskrene želje za oporavkom, još jednom apelujemo da je našem Koji i članovima njegove porodice u ovom trenutku najpotrebniji mir. O svemu ćemo vas pravovremeno obavestiti zvaničnim saopštenjem. Zahvaljujemo na brizi i razumevanju”, navodi na kraju porodica Kojić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.