Izvor: Danas, 15.Apr.2024, 15:12

Iz teksta rezolucije o Međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici: “Bez rezerve se osuđuje svako poricanje genocida”

Ministar spoljnih poslova Severne Makedonije Bujar Osmani saopštio je danas u Skoplju da je ta zemlja jedan od kosponzora rezolucije UN kojom se poziva da se 11. jul proglasi za Međunarodni dan sećanja na žrtve genocida u Srebrnici 1995. i pozvao zemlje članice UN, a posebno Srbij da je podrže.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljen tekst rezolucije o Danu sećanja na žrtve genocida u Srebrenici

Izvor: Radio 021, 15.Apr.2024

Ministar spoljnih poslova Severne Makedonije Bujar Osmani pročitao je danas tekst rezolucije UN kojom se poziva da se 11. jul proglasi za Međunarodni dan sećanja na žrtve genocida u Srebrnici 1995.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.