BIOSKOP POD ZVEZDAMA: Projekcija dokumentarca o Vladi Divljanu na otvorenom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIOSKOP POD ZVEZDAMA: Projekcija dokumentarca o Vladi Divljanu na otvorenom (VIDEO)

Film "Nebeska tema" biće prikazan 23. decembra na Trgu Nikole Pašića

Dokumentarni film "Nebeska tema" o velikanu naše muzike Vladi Divljanu biće prikazan 23. decembra u okviru Novogodišnjeg Open Air bioskopa na Trgu Nikole Pašića.

Poslednja ovogodišnja beogradska projekcija dolazi nakon rasprodate bečke premijere koja je 16. decembra održana u bioskopu Štadtkino.

Tako su dva grada u kojima je Vlada živeo pokazala veliku ljubav prema njemu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Film je u beogradskim bioskopima igrao svakodnevno gotovo četiri meseca.

Film je do sada videlo više od 18.000 ljudi, a prikazan je u 20 gradova u Srbiji i 10-ak u Hrvatskoj, uključujuću rasprodate premijere u Beogradu i Zagrebu.

Dokumentarni film "Nebeska tema" je jedinstven i po tome što je svakodnevno igrao u beogradskim bioskopima čitavih 112 dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Film o Vladi Divljanu "Nebeska tema" u otvorenom bioskopu u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2019

Dokumentarni film "Nebeska tema" o velikanu naše muzike Vladi Divljanu zatvoriće ovu godinu na najbolji mogući način: projekcijom pod zvedanim beogradskim nebom u otvorenom bioskopu...Film će biti prikazan u okviru Novogodišnjeg Open Air bioskopa na Trgu Nikole Pašića u Beogradu 23. decembra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.